Trivs som fisken i vattnet

Datum: 2013-09-03 | Tid: 09:26:16
Picasso | 4 Kommentarer
Något som gör mig så himla glad är när Picasso mår bra. Och det är precis vad hon gör här ute i det nya stallet. Planen var ju egentligen bara att hästarna skulle gå på bete här och flytta hem igen men dom trivs så himla bra så jag bestämde mig för att stanna. Hästarnas trivsel prioriteras högst. Oprah har gått från en stressad liten odåga till en lugn och fridfull ängel typ. Picasso åh andra sidan har gått från en stel och likgiltig ponny till en livfull och galen diva. Haha.. Picasso brukar aldrig ta ett race i hagen, bocka eller sparka bakut. Här gör hon allt på samma gång. När pappa släppte ut henne i söndags så hade hon dragit rätt ner i hagen och fått rycket. Hon är så himla glad och mer livfull.
 
Förutom gårdagens pass så har hon varit jättefräsch och trevlig att rida. Jag menar, så som hon hoppade i söndags har hon aldrig hoppat tidigare. Det gör mig så himla varm i hjärtat att se henne så lycklig! Hon trivs med att gå på halvfart men får lika mycket uppmärksamhet i alla fall. Picasso lever livet här ute helt enkelt!
 
Picasso må vara 10 år nu. Men när hon kom ut hit började hon bete sig som en 4-åring igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad kul att de trivs!:D

2013-09-03 @ 10:24:38
URL: http://slowmotionphoto.horseworld.se
Postat av: Anna

Tävla om ett fint Pearls for girls armband, värde 249 kronor! Snabbt och lätt =)

Postat av: Ellen

Vad roligt att höra!! Kan inte du skriva mer om vad det är i det nya stallet som får hästarna att trivas så? Vorre kul att höra som tips! :)

2013-09-03 @ 14:33:35
URL: http://Kidmans.blogg.se
Postat av: Andrietta

Roligt, hon är så fin!

2013-09-03 @ 19:54:06
URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback